Welkom bij Open Haarden Centrum Breda! 
Al meer dan 30 jaar de specialist in haarden en kachels van Breda en omgeving.
Wij zijn ook elke zondag geopend van 12.00 – 16.00 uur.

Over ons

Een speksteenhaard, een schouw van marmer of kalksteen, een elektrische kachel of gaskachel? De keuze is enorm. En daardoor niet altijd eenvoudig. Investeren in warmte vraagt dan ook om goed advies.

De experts van Open Haarden centrum Breda laten u niet in de kou staan en begeleiden u met deskundig advies. We maken voor u een persoonlijk ontwerp op basis van topmerken en accessoires die garant staan voor veiligheid en duurzaamheid. Zodat ú een verantwoorde keuze kan maken uit de vele mogelijkheden in design, kleur, materiaalgebruik en warmtetechniek. Een keuze waar u jarenlang plezier van heeft.

Naast advies op maat en levering verzorgen we ook de complete installatie van haard, schouw of houtkachel. Waarbij u kunt vertrouwen op gedegen vakmanschap én uitstekende service. Wij zijn lid van het sfeerverwamingsgilde (SVG) en in het bezit van alle vakdiploma’s.

Bel 076-522 62 00 of mail naar [email protected]

Lid Sfeerverwarmingsgilde

Maatwerk

Wij verzorgen de complete installatie van ontwerp tot het aanbrengen van het natuursteen en afwerking.

Haarden voor buiten

Naast gemetselde openhaard binnenwerken leveren wij ook de tuinhaarden van Jotul en Faber.

Kachels.nl

Speciaal voor mensen die zich oriënteren op haardengebied, is er een website gemaakt. Hier vindt u vele voorbeelden van kachels en haarden in diverse woonstijlen.  Ongedwongen ideeën op doen voor uw woonsituatie.

Waar wordt jij warm van?